Kirjailijakuva

katinka_sarjanoja_rgb

Valokuva: Nikolai Intke

 

Kuin Chandler kameran edessä, tiedättehän. Frendien muuten niin sympaattinen hahmo muuttuu irvisteleväksi jännittäjäksi heti, kun kameran linssi suuntautuu häneen. Olen aina sympannut tuota ongelmaa pääasiassa siksi, että käyttäydyn itse ihan yhtä luontevasti kameran edessä.

Koko ”kirjailijakuva”-konsepti tuntui muutenkin ihan käsittämättömältä. Kirjailijakuva, minusta? Onneksi valitsin kuvia ottamaan tutun turvallisen pikkuveljen, joka tietää, mistä narusta pitää vetää, jotta irvistelevä isosisko purskahtaa nauruun.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s